Un restaurant şi mai multe curţi inundate din cauza ploilor. Un drum judeţean blocat de aluviuni

Un restaurant şi mai multe curţi inundate din cauza ploilor. Un drum judeţean blocat de aluviuni

Un restaurant şi mai multe curţi din localităţi ale judeţului Prahova au fost inundate în urma ploilor abundente, iar un drum judeţean a fost blocat de aluviuni, a informat, miercuri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Conform sursei citate, zece curţi din Măgureni, Poienarii Burchi, Râfov, Valea Călugărească şi Proviţa de Jos au fost inundate, pentru evacuarea apei acţionând autorităţile publice locale cu mijloacele pe care le au avut la dispoziţie.

De asemenea, apa a intrat într-un restaurant din Cornu, într-un subsol de bloc din Breaza şi în beciul unei locuinţe din Câmpina.

DJ 102 I a fost blocat de aluviuni în dreptul localităţii Lunca Mare, pentru degajarea părţii carosabile acţionându-se cu un buldoexcavator de la Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă.

ISU precizează că, tot în contextul codului meteorologic de ploi abundente, trei copaci au căzut la Sinaia şi Ploieşti (strada Mărăşeşti şi Şoseaua Vestului) pe carosabil, pe o cale de acces, respectiv pe o clădire. 

Sursa: Agerpres

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt