Urmărire cu focuri de armă

Urmărire cu focuri de armă

Urmărire cum vezi numai în filme în judeţul Suceava, un tânăr a furat o maşină şi a gonit kilometri întregi cu Poliţia pe urmele sale. Ofiţerii au tras mai multe focuri spre maşină, până au reuşit să îl prindă. Totul a fost filmat de camerele purtate de agenţi. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional
 
Goana nebună a fost filmată între localităţi, pe drumul naţional 17A, cu o cameră de corp a unui poliţist. Agenţii au urmărit mai mulţi kilometri un tânăr de 20 de ani care furase o maşină. 
Proprietarul autoutilitarei i-a alertat pe poliţişti, după ce a văzut că un bărbat care lucra ocazional pentru el a plecat cu maşina sa din curte. Pe drumurile din judeţ s-au instituit imediat filtre, iar un echipaj a văzut autotuturismul furat. Şoferul fugar nu a oprit la semnal, aşa că ofiţerii au plecat în urmărire. 
Prima dată au tras focuri de avertisment, apoi au ţintit autoutilitara albă. Urmărirea a durat mai mulţi kilometri. Era vital ca fugarul să fie oprit înainte să ajungă în zona turistică Pasul Palma, unde avea loc un eveniment în aer liber, la care participau mulţi oameni.
Cu una dintre roţi distrusă, bărbatul n-a avut încotro şi s-a predat.  El a fost arestat.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt