Urmărire cu împuşcături. Poliţist rănit de şoferul fugar

Urmărire cu împuşcături. Poliţist rănit de şoferul fugar

Urmărire cu focuri de armă în Timişoara. Un tânăr fără carnet de conducere, aflat la volanul unei maşini neînmatriculate căreia îi montase numere false a gonit mai mulţi kilometri cu poliţia pe urmele lui. În timpul urmăririi fugarul a lovit cu maşina un agent de poliţie care a încercat să-l oprească. A fost prins, în cele din urmă, şi dus la audieri.

Totul a început pe un bulevard din oraş, unde poliţia organizase un filtru. Oamenii legii au văzut o maşină care circula cu viteză mare şi i-au făcut semn şoferului să oprească. Acesta, însă, şi-a continuat cursa nebună şi a ieşit din Timişoara. Şoferul fugar nu a oprit nici acum. A călcat şi mai tare pe acceleraţie. La un moment dat, la o curba, a pierdut controlul volanului si a intrat in gardul unei case. În cele din urmă, tânărul de 24 de ani a fost prins şi încătuşat.

Dus la audieri, şoferul fugar le-a spus poliţiştilor că nu are permis de conducere. Oamenii legii au mai descoperit că masina pe care o conducea acesta nu era inmatriculata si avea numere false. A fost reţinut, fiind cercetat acum şi pentru ultraj. Poliţistul lovit a primit îngrijiri medicale dar acum este în afara oricărui pericol. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt