Vacanţa de 1 Decembrie, extrem de profitabilă pentru comercianţi

Vacanţa de 1 Decembrie, extrem de profitabilă pentru comercianţi

Minivacanţa de 1 Decembrie a fost una dintre cele mai profitabile pentru comercianţii şi hotelierii de pe Valea Prahovei. Zăpada i-a atras pe turişti ca un magnet, chiar dacă au stat în trafic cu orele. Acum, zilele de relaxare au ajuns la final. Încă de dimineaţă oamenii şi-au pus în bagaje amintirile şi au pornit spre casă. 

Zeci de mii de turişti au ales Valea Prahovei pentru petrecerea de 1 Decembrie. Aproape toate unităţile de cazare au fost ocupate la capacitate maximă, iar turiştii s-au bucurat de o zi naţională ca la carte. 

Faptul că la munte s-a putut schia a făcut ca minivacanţa să fie una perfectă. Iar asta a fost bine şi pentru comercianţi. Turiştii şi-au făcut toate poftele, aşa că şi încasările pentru cei care au restaurante sau magazine au fost pe măsură.
Numai că minivacanţa a ajuns la final. Unii turişti au ales să plece încă de dimineaţă, alţii au ales să rămână până seara doar, doar nu vor prinde deja celebra aglomeraţie. 
Au fost si şoferi mai inspirati care au ales rute alternative pentru a ajunge acasă. Cei mai mulţi au mers pe Drumul Naţional 1A, Săcele-Ploiesti.
 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt