Val de accidente pe drumurile României

Val de accidente pe drumurile României

Val de accidente noaptea trecută. În Iaşi două persoane au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a intrat într-un cap de pod. Şi în Botoşani trei tineri se află pe mâna medicilor după ce maşinile lor s-au ciocnit violent pe un drum comunal. Accidente cu victime au fost şi în judeţele Argeş şi Braşov.

Accidentul s-a produs între localităţile Mihail Kogălniceanu şi ŢIGĂNAŞI. Şoferul maşinii cu volan pe dreapta ar fi avut viteză. Acul kilometrajului s-a oprit la 100 la oră. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul, care a intrat violent într-un cap de pod, s-a rupt în două. Apoi s-a rostogolit iar bucăţi din caroserie au fost aruncate la câţiva metri distanţă. Patru persoane rănite au ajuns la spital.

În Argeş, trei adulţi şi un copil au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a intrat într-un parapet şi s-a
rostogolit pe câmp.

Poliţiştii spun că la volan se afla o femeie de 38 de ani care nu consumase alcool. Cel mai probabil a pierdut controlul direcţiei.

La fel s-a întâmplat şi în cazul unui alt şofer de 34 de ani. Din fericire, acesta se afla singur în maşină şi a scăpat doar cu răni uşoare.

Tot în argeş, la intrarea în localitatea FURNICOŞI, o şoferiţă care se afla în maşină cu cei doi copii ai săi a intrat
cu maşina într-un cap de pod. Autoturismul a fost distrus complet iar cei trei au ajuns la spital. Potrivit informaţiilor, femeia ar fi intrat cu viteză într-o curbă şi a pierdut controlul direcţiei.

Iar în Botoşani, un şofer de 23 de ani a fost transportat la spital în stare de inconştienţă. Maşina pe care o conducea sa ciocnit violent cu un alt autoturism. Pasagerii au avut nevoie de îngrijiri medicale. În toate aceste cazuri poliţia a deschis dosare penale pentru a stabili împrejurările dar şi vinovaţii accidentelor

Nici în judeţul Timiş nu au lipsit incidentele în trafic. O şoferiţă prinsă beată la volan a făcut scandal poliţiştii de la Rutieră care au îndrăznit să o oprească. Femeia le-a cerut să o lase în pace pentru că este… persoană publică.

Pentru că a urcat la volan sub influenţa alcoolului, poliţiştii iau suspendat permisu de conducere.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt