Vasile Ceteraşu, acuzat că ar fi bătut o femeie

Vasile Ceteraşu, acuzat că ar fi bătut o femeie
foto: antena24.ro

Cunoscutul artist maramureşean Vasilică Ceteraşu este în centrul unui scandal sexual. O femeie îl acuză că a agresat-o, după o noapte de pomină petrecută într-un club din Baia Mare. Cântăreţul neagă acuzaţiile. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Imaginile ar fi fost filmate vineri seara într-un cunoscut club din Baia Mare. Împreună cu mai mulţi prieteni, la o masă pe care se vad sticle cu băutură, se află şi Vasile Ceterasu.

Iar femeia brunetă este Monica Kiss, cea care îl acuză de agresiune sexuală. Totul s-ar fi întâmplat după cele câteva ore petrecute în club. Cei doi ar fi plecat spre casă cu aceeaşi maşină, împreună cu un alt cuplu. Băut, artistul ar fi început să o pipăie şi să o tragă de haine. Avansurile câtăreţului ar fi început înainte de petrecere. Femeia, însă, nu i-a dat importanţă. 

Si totuşi, în doar câteva ore, de la planurile de distracţie, Vasile Ceteraşu ar fi devenit violent şi ar fi lovit-o. 

Lovită şi pe jumătate dezbrăcată, femeia a fugit din maşină şi a reuşit să sune la 112. Poliţiştii +au dus-o la spital, unde a fost îngrijită de medici şi a primit un certificat medico legal, care atestă rănile căpătate în urma agresiunii. Contactat de reporterii noştri, Vasilică Ceteraşu neagă incidentul. 

Soţia l-a mai iertat pe Vasilică Ceteraşu după ce a călcat strâmb, iar în ultima vreme, cei doi, împreună cu copiii, chiar păreau o familie fericită. Aceste imagini postate pe canalul său de youtube sunt, cel mai probabil, din ultimul concediu, unde toţi arată zâmbitori şi fericiţi. Acum, cântăreţul îi va da explicaţii soţiei, dar şi poliţiei, care a deschis dosar penal.
La o zi după incident, victima susţine că a fost sunată de naşul lui Ceteraşu, care i-ar fi oferit o sumă de bani, ca să îşi retragă plângerea. Monica Kiss este însă decisă să meargă mai departe. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt