VIDEO. Adi Mutu şi-a dat demisia de la CFR. Dan Petrescu este aşteptat, din nou, la Cluj

VIDEO. Adi Mutu şi-a dat demisia de la CFR. Dan Petrescu este aşteptat, din nou, la Cluj

Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara a eliminat din Cupa României, marţi seara, formaţia CFR Cluj, de care dispus cu scorul de 4-0, producând surpriza sferturilor Cupei României.

Clujenii au rămas în zece oameni încă din minutul 11, când Tachtsidis a fost eliminat după o intrare la Marius Lupu, însă în minutul 27 Peter Michael a scăpat singur cu portarul advers şi nu a putut să îl învingă, iar din cornerul rezultat, Muhar a trimis în bara transversală, cu o lovitură de cap.

Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după şutul lui Lică, din minutul 43. Marius Coman a majorat avantajul hunedorenilor în minutul 50, iar în minutul 67 Pîrvulescu a înscris cel mai frumos gol al meciului cu un şut superb la vinclu. 

Scorul final a fost marcat de Pop, care a închis tabela marcând cu o lovitură de cap în ultimul minut, 90+2.

La conferinţa de presă, Adi Mutu a fost foarte supărat. Antrenorul a anunţat că se va gândi şi va lua o decizie în această dimineaţă. 

Miercuri dimineaţa, antrenorul a anunţat că şi-a dat demisia de la CFR. Mutu susţine că nu a putut să treacă peste această umilinţă. 

”Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilinţă. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineaţa pe biroul preşedintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aştept s-o aprobe şi domnul Varga şi ne strângem mâinile. A fost o umilinţă prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur şi simplu nu pot să trec”, a spus Adrian Mutu, potrivit Fanatik.ro.

Dan Petrescu i-ar putea lua locul

În urmă cu doar câteva minute, s-a încheiat, scor 2-0, meciul dintre Jeju şi Jeonbuk. Deja pe făraş în urma ultimelor rezultate, este aproape sigur că Dan Petrescu va fi demis după această înfrângere. Astfel, fostul internaţional are cale liberă spre Cluj.

Conform Primasport.ro un anunţ oficial din partea formaţiei din Gruia, cu privire la Adrian Mutu, este aşteptat în cursul acestor zile, poate chiar astăzi.

Rămâne de văzut dacă Neluţu Varga îl va aduce, din nou, pe Dan Petrescu la echipă. Cert e că sunt şanse foarte mari ca acest scenariu să se concretizeze.

Afla mai multe desprecfr-adi mutu-superliga
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt