VIDEO. Ce a spus Claudiu Târziu la România reală despre un eventual sprijin la primăria Capitalei pentru Piedone sau Guşă

VIDEO. Ce a spus Claudiu Târziu la România reală despre un eventual sprijin la primăria Capitalei pentru Piedone sau Guşă

Întrebat în cadrul emisiunii România reală de la Prima News dacă AUR îşi redirecţionează discret sprijinul către Piedone pentru primăria Capitalei, Claudiu Târziu a declarat că partidul său nu îşi schimbă candidaţii cum făcea odinioară PNL.

”Nu avem zecile de milioane de euro pe care le aruncă într-o campanie PSD sau PNL. Noi am fost primii care am lansat candidatul la primărie, pe Mihai Enache. Nu facem niciun joc subteran nici cu Piedone, nici cu altcineva. Cred că alţii sunt cei care îl susţin pe domnul Piedone. Noi nu schimbăm candidaţii cum făcea PNL odinioară”, a declarat Claudiu Târziu la Prima News.

În legătură cu o posibilă candidatură din partea AUR a lui Cozmin Guşă la primăria Capitalei, vehiculată recent în presă, Târziu a precizat că Guşă a fost doar sondat de partid şi nu exclude ca în viitor să ocupe o funcţie publică.

”Sunt minciuni sfruntate. George Simion a spus că l-a pus pe un sondaj de opinie pe domnul Guşă, care este o figură pregnantă a mişcării suveraniste şi care merită la un moment dat să fie candidat pentru vreo funcţie publică”, a mai spus Târziu. 

Afla mai multe desprepiedonegusatîrziu
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt