VIDEO. Cîrstoiu, la Prima News: "Nicuşoare nici nu ştii, cât de mic copil vei fi!"

VIDEO. Cîrstoiu, la Prima News: "Nicuşoare nici nu ştii, cât de mic copil vei fi!"

Invitat la emisiunea lui Ionuţ Cristache de la Prima News, Cătălin Cîrstoiu, candidat PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat că este "un om încrezător, hotărât, dar totodată precaut. Oraşului Bucureşti îi trebuie un om echilibrat, ca mine".

Este medic ortoped, manager de spital, profesor şi decan la Universitate, proprietar al unei clinici medicale private, iar acum candidat la funcţia de primar al Capitalei. A fost întrebat când are timp pentru toate.

„Unui primar îi trebuie mai multe planuri în minte când porneşte la acţiune”, spune medicul ortoped, adăugând că "una-i una, alta-i alta".

"Eu chiar am muncit. Am avut săptămâni în care plecam lunea şi mă întorceam acasă vinerea. Am stat departe de soţie. Asta e şi motivul pentru care nu am avut un copil. De-asta la 50 de ani am un copil de 5 ani”, a precizat Cîrstoiu.

Candidatul comun PSD-PNL a făcut mai multe acuzaţii la adresa actualului primar, Nicuşor Dan, despre care a spus că 3 ani şi jumătate doar s-a făcut de râs. A avut şi un vers la adresa acestuia: "Nicuşoare nici nu ştii, cât de mic copil vei fi!"

Întrebat de Ionuţ Cristache despre legătura cu familia Băsescu, el a declarat că alianţa aceasta nu l-a ajutat niciodată.

"Nu am nicio treabă cu vreo investigaţie penală", a declarat Cîrstoiu despre firmele apropiate de el, dar şi de Elena Udrea şi Traian Băsescu. 

"Nu sunt produsul niciunui sistem. Poate doar al şcolii medicale din România", a conchis medicul Cîrstoiu. 

(Elena Andrei)

Afla mai multe desprecătălin cîrstoiubasescuudrea
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt