VIDEO. Directorul Poştei Române, la Proiect de ţară: ”Garantat, până pe 15 aprilie, toată lumea îşi va primi pensiile”

VIDEO. Directorul Poştei Române, la Proiect de ţară: ”Garantat, până pe 15 aprilie, toată lumea îşi va primi pensiile”

Directorul Poştei Române, Valentin Ştefan, a dat asigurări în cadrul emisiunii Proiect de ţară: România, realizată de Costi Mocanu, că niciun pensionar nu va avea de suferit din cauza grevei generale cu care se confruntă instituţia.

”Garantat, până pe 15 aprilie, toată lumea îşi va primi pensiile şi alte beneficii sociale”, a declarat Ştefan, la Prima News.

Premierul a afirmat după şedinţa conducerii PSD că a avut o discuţie privind greva poştaşilor cu directorul companiei Poşta Română, în care i-a cerut să rezolve situaţia rapid.

”Am avut o discuţie cu domnul ministru (al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, nr) şi aseară, am avut o discuţie şi cu directorul (Poştei Române, nr). Eu le-am spus să rezolve problema cât se poate de rapid”, a afirmat Ciolacu.

”În cazul în care, Doamne fereşte!, nu ajung pensiile la destinaţie din cauza unei greve la Poşta Română, cred că domnul director va pleca”, a spus premierul Marcel Ciolacu, despre greva poştaşilor.

Angajaţi ai Poştei Române - aflaţi de luni în grevă generală din cauza salariilor mici - transmit individual scrisori către liderii coaliţiei de guvernare Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă prin care anunţă că au un salariu lunar de 2100 de lei net şi menţionează că le-a ajuns cuţitul la os. În scrisoare mai arată că angajaţii Poştei sunt săracii României şi lucrurile nu mai pot continua aşa.

Vezi mai jos toată intervenţia directorului Poştei Române la Proiect de ţară: România.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt