VIDEO Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile. Imagini din timpul flagrantului

VIDEO Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile. Imagini din timpul flagrantului
foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

UPDATE 6

Potrivit Digi 24, Dumitru Buzatu s-a justificat în faţa instanţei că banii identificaţi de DNA ca mită sunt doar „banii familiei”.

UPDATE 5

Dumitru Buzatu, preşedintele CJ Vaslui şi liderul PSD Vaslui, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Anunţul a fost făcut de avocatul său, Daniel Atasiei. 

UPDATE 4

Au apărut imagini cu flagrantul:

UPDATE 3

În jurul orei 18:00, Dumitru Buzatu a ajuns în faţa judecătorilor de la Tribunalul Vaslui.

UPDATE 2

Dumitru Buzatu, preşedintele PSD Vaslui, va fi dus astăzi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Vaslui cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

UPDATE 1

Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, a fost reţiunut de procurorii DNA care îl acuză de luare de mită la un contract -a căruit valoare este de peste 12 milioane de lei- pentru modernizarea şi construirea unor drumuri. 

ştirea iniţială

Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, a fost prins, vineri seară, în flagrant de procurorii DNA în timp ce ar fi primit 1.25 milioane de lei drept mită pentru un contract. 

La această oră, procurorii efectuează percheziţii la domiciliul lui Dumitru Buzatu şi apoi îl vor duce la sediul DNA Iaşi pentru audieri.

Potrivit unor surse judiciare, banii ar fi fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii lui Dumitru Buzatu după ce acesta i-ar fi primit într-un restaurant.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că va propune colegilor excluderea lui Buzatu din partid. ,,Voi convoca mâine de urgenţă Biroul Politic Naţional în format online şi voi propune colegilor excluderea domnului Dumitru Buzatu din partid. Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranţa pentru faptele de corupţie este ZERO! Iar cei care nu înţeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu. 

Dumitru Buzatu, preşedinte al CJ Vaslui, a fost reales la începutul anului în funcţia de lider al filialei judeţene a PSD Vaslui, informează News.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt