VIDEO. Marcel Ciolacu, mesaj de Paşte: Să ne reamintim de lucrurile simple şi preţioase care dau sens vieţii noastre

VIDEO. Marcel Ciolacu, mesaj  de Paşte: Să ne reamintim de lucrurile simple şi preţioase care dau sens vieţii noastre

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, duminică, un mesaj de Paşte în care a vorbit despre iubire şi speranţă. El i-a îndemnat pe români să privească spre viitor cu încredere şi a subliniat că Paştele este sărbătoarea care adună toate generaţiile în jurul mesei.

”Dragi români, 

Ce ne uneşte pe noi ca naţiune? Credinţa, iubirea şi speranţa. În aceste zile, să ne reamintim de lucrurile simple şi preţioase care dau sens vieţii noastre: iubirea faţă de cei dragi, bucuria de a fi împreună, solidaritatea cu cei aflaţi în nevoie”, şi-a început mesajul pe Paşte, Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD a vorbit despre speranţă, dar şi despre familie.

”Paştele ne reaminteşte că există o lumină care ne călăuzeşte şi ne dă speranţă. Este un prilej de a ne întări credinţa şi de a găsi puterea de a depăşi orice obstacol.

La noi, românii, Paştele este sărbătoarea familiei. Este momentul în care ne adunăm în jurul mesei, toate generaţiile, de la cei mai vârstnici, până la cei mai tineri, din toată Europa, din toate colţurile lumii, pentru a ne bucura împreună de Învierea Domnului”, a spus Ciolacu.

În final,Ciolacu le-a urat românilor să privească spre viitor cu încredere.

”Dragi români, vă doresc ca lumina Învierii să vă aducă linişte în suflete, bucurie în inimi şi binecuvântare în case. Vă îndemn să priviţi cu încredere spre viitor. Împreună putem construi o Românie mai puternică şi mai prosperă. Paşte fericit şi luminat tuturor! Hristos a Înviat!”, a declarat Marcel Ciolacu.

Afla mai multe despreciolacuguvern
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt