VIDEO. Premierul Ciolacu, primit în audienţă privată de Sanctitatea Sa Papa Francisc

VIDEO. Premierul Ciolacu, primit în audienţă privată de Sanctitatea Sa Papa Francisc

Premierul Marcel Ciolacu a fost primit, joi dimineaţă, într-o audienţă privată la Sanctitatea Sa Papa Francisc, scrie Agerpres.
"Astăzi am avut ocazia specială să discut la Vatican cu Sanctitatea Sa Papa Francisc şi să-i exprim recunoştinţa pentru sprijinul acordat comunităţilor româneşti din Italia şi din întreaga Europă", a scris Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.
Cu prilejul întâlnirii, prim-ministrul român i-a oferit Papei Francisc un tablou cu tematică religioasă, realizat de un pictor iconograf din Cluj, în care sunt ilustraţi cei şapte preoţi greco-catolici morţi în închisorile comuniste, beatificaţi de Papă în timpul vizitei acestuia în România.
La finalul audienţei la Papa Francisc, şeful Executivului de la Bucureşti a avut o întrevedere cu cardinalul secretar de stat, Pietro Parolin.
În continuarea vizitei de lucru pe care o efectuează la Roma, prim-ministrul român are programate convorbiri oficiale cu omologul său italian, Giorgia Meloni, şi participarea la o reuniune interguvernamentală în format G2G în cadrul căreia vor fi semnate mai multe documente.
Prim-ministrul român se află în a doua zi a vizitei sale de lucru pe care o efectuează la Roma.

Afla mai multe despreciolacupapa francisc
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt