VIDEO. Sărbătoare pe manele, în vestiarul Inter Milano. Au dansat după victoria cu AC Milan şi câştigarea titlului

VIDEO. Sărbătoare pe manele, în vestiarul Inter Milano. Au dansat după victoria cu AC Milan şi câştigarea titlului

Fotbaliştii celor de la Inter Milano au sărbătorit titlul de campioni ai Italiei pe manele româneşti.

După ce au sărbătorit pe teren, alături de suporteri, fotbaliştii de la Inter au mutat petrecerea în vestiar. Ei au cântat pentru echipa lor, apoi pe fundal a pornit o melodie a lui Ionuţ Cercel.

Jucătorii s-au strâns într-un cerc şi au aşteptat refrenul. Campionii Italiei au erupt în momentul în care versurile lui Ionuţ Cercel au fost date la maximum în boxa din vestiar şi au făcut o horă a bucuriei.

Mijlocaşul Interului – şi căpitan al naţionalei Turciei – Hakan Calhanoglu a recunoscut că el este cel care a adus maneaua lui Ionuţ Cercel în vestiarul echipei. Acesta a explicat într-un podcast că „Made in Romania” este melodia lui preferată.

Inter a învins-o pe AC Milan, scor 2-1, în derby-ul etapei numărul 33 din Serie A, câştigând matematic titlul cu numărul 20 din istoria clubului, chiar pe terenul marii rivale şi cu 5 runde înaintea finalului sezonului.

Cele două mari rivale aveau, fiecare, câte 19 campionate până aseară, când cei de la Inter au reuşit victoria ce le-a adus al 20-lea trofeu.

Afla mai multe despreac milaninter
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt