VIDEO. Secvenţe virale în Giuleşti. Fanii Rapidului au cântat imnul adversarilor

VIDEO. Secvenţe virale în Giuleşti. Fanii Rapidului au cântat imnul adversarilor

Scene incredibile în Giuleşti. Rapid a pierdut, scor 1-2, cu FC Voluntari, dar cel mai spumos moment al partidei a aparţinut fanilor.

La scorul de 0-2 pentru ilfoveni, fanii Rapidului au început să cânte celebrul "Viaţa mea o împart alături de Voluntari", cântecul suporterilor echipei adverse.
Imediat după ce galeria a dat tonul, jucătorii Rapidului au redus din diferenţă, printr-un gol superb marcat de Papeau.
Fanii giuleşteni nu s-au oprit aici şi au continuat în aceeaşi notă şi după reuşita francezului, în speranţa că acest gest va fi din nou cu noroc pentru jucătorii Rapidului.
FC Voluntari a învins în deplasare, scor 2-1, formaţia Rapid Bucureşti într-un meci din etapa a 19-a a Superligii, provocând cea de-a patra înfrângere stagională pentru giuleşteni.
În minutul 45 un suporter rapidist a avut probleme de sănătate şi au intervenit medicii de pe ambulanţă. Partida a fost întreruptă două minute, până când suporterul a fost cobotât din tribună şi dus la ambulanţă, pe propriile picioare. 
Ioniţă a ratat în minutul 58 cea mai clară ocazie de până atunci a meciului, şutând din careu, după pasa lui Papeau, dar balonul a fost respins de portarul Jesus Fernandez.

Afla mai multe desprerapidvoluntarigalerie
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt