VIDEO. Turul României e la Maramureş. Discuţie FABULOASĂ cu olarul Daniel Leş. ”Will Smith a trimis echipă în România şi m-a pus să cosesc până mi s-au umflat palmele”

VIDEO. Turul României e la Maramureş. Discuţie FABULOASĂ cu olarul Daniel Leş. ”Will Smith a trimis echipă în România şi m-a pus să cosesc până mi s-au umflat palmele”

Daniel Leş, maestru olar din Baia Sprie, a stat de vorbă cu Sabin Gherman într-o discuţie unică în România.

Maestrul a povestit în cadrul proiectului Turul României de la Prima News cum actorul american Will Smith, în timp ce realiza un documentar despre cele mai frumoase mirosul din lume, a trimis special o echipă la Baia Sprie pentru a lucra cu olarul.

”Ce crezi tu că e mirosul specific al României: iarba cosită manual. M-am dus la francezi acuma la Târgul de Turism, le-am pus filmul şi nu le-a venit să creadă. Băi, Will Smith a trimis o echipă în România şi m-a pus să cosesc un hectar de teren, până mi s-o umflat pălmile. Că ei nu se joacă, hai să tragem un cadru şi să plecăm.

În fiecare dimineaţă ne trezeam la ora 5, şi îmi monta camera pe coasă, în spate, dădeam cu coasa în iarbă şi mi-a pus un bec în iarbă şi mi-o zis: n-o cât te poţi apropia de bec? Şi eu mergeam cu coasa până lângă bec. Eu nu ştiam de ce a pus el becul acolo. Pe urma şi-a pus acolo camera, una de o suta de mii de euro. Am filmat iarbă cosită desculţ cu nişte ortaci de-aici şi pe urma am stat şi am făcut terapie şi ne-au zis: voi nu vă daţi seama ce valori aveţi aici. România încă mai are iarbă cu plante medicinale”, a povestit Daniel Leş pentru Prima News.

Vezi mai jos interviul integral luat maestrului Leş.

Afla mai multe despredaniel lesolarmaestrubaia sprie
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt