VIDEO. Vasile Dîncu, la Prima News. ”Deocamdată, partenerul nostru principal este Nicolae Ciucă”

VIDEO. Vasile Dîncu, la Prima News. ”Deocamdată, partenerul nostru principal este Nicolae Ciucă”

Invitat în cadrul emisiuniu lui Ciprian Aron de la Prima News, Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional PSD, a declarat că dacă partidul ar fi nevoit să facă o alegere între Mircea Geoană şi Nicolae Ciucă pentru funcţia de preşedinte, cel ales va fi liderul liberal.

”Mircea Geoană va candida, aşa cred. El va merge pe discursul singur împotriva tuturor. În scenariul de a alege între Mircea Geoană şi Nicolae Ciucă, ultimul are mai mari şanse să fie candidat susţinut de PSD pentru că el este partenerul nostru principal. Dar nu există un astfel de scenariu”, a declarat Dîncu.

Liderul PSD s-a referit şi la situaţia din ultima perioadă în care mai mulţi politicieni au migrat în coaliţie de la un partid la celălalt.

”Nu cred că vor mai fi transferuri mari de la PNL la PSD, perioada de mercato s-a încheiat. Avem o decizie în Coaliţie pe care încă nu am formalizat-o. Vor mai fi probabil în perioada următoare câteva treceri locale în comune şi oraşe mici. Decât să plece în Opoziţie mai bine rămân în Coaliţie”, a spus Dîncu.

Politicianul a mai declarat, vis-a-vis de speculaţiile legate de vila RA-APPS, că nu crede că preşedintele Iohannis va decide să rămâne la Bucureşti după terminarea mandatului.

”Cred că preşedintele Klaus Iohannis va pleca la Sibiu. Domnia sa oricum obişnuia să plece la final de săptămână acasă. Se ştie că ardelenilor le place să se întoarcă acasă”, a mai spus Dîncu la Prima News

Afla mai multe desprevasile dîncuprima news
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt