Violată şi ucisă de un vecin

Violată şi ucisă de un vecin

Caz şocant în judeţul Cluj. O fostă preoteasă, în vârstă de 73 de ani, a fost violată şi omorâtă cu un topor în curtea propriei case. Agresorul a fi un violator în serie. 6 femei i-ar fi căzut victime în trecut. Poliţiştii l-au găsit şi l-au reţinut. Vă avertizez, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Femeia de 73 de ani locuia într-o casă din comuna clujeană Mănăstireni, chiar lângă biserica satului. Era văduva unui preot, iar de când soţul ei s-a stins era mai mereu singură prin gospodărie. Sătenii povestesc că femeia ar fi plătit un vecin să o ajute la treabă prin curte. Omul venise la ora prâzului şi din senin s-a năpustit asupra bătrânei. A abuzat-o şi a lovit-o cu un topr până a lăsat-o într-o baltă de sânge. Alertaţi de vecini, poliţiştii au găsit cadavrul femeii în gospodărie. 

Poliţia a identificat deja suspectul. Are 58 de ani şi, spun sătenii, avea probleme psihice. Întreaga comunitate este în şoc. Trupul femeii a fost transportat la INML pentru necropsie.

Între timp, suspectul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat magistraţilor Tribunalului Cluj cu propunerea de arestare preventivă.  Surse din anchetă spun că bărbatul nu ar fi la prima faptă de acest fel. În trecut, ar fi fost cercetat  pentru alte şase cazuri de viol. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt