Vlad Gheorghe anunţă la Prima News că i-a fost validată de către BEC candidatura independentă la alegerile europarlamentare, după ce a reuşit să strângă peste 100.000 de semnături

Vlad Gheorghe anunţă la Prima News că i-a fost validată de către BEC candidatura independentă la alegerile europarlamentare, după ce a reuşit să strângă peste 100.000 de semnături

Europarlamentarul Vlad Gheorghe anunţă că i-a fost validată candidatura independentă pentru Parlamentul Europeană, la Biroul Electoral Central, reuşind în trei săptămâni să strângă peste 100.000 de semnături. Am primit liste de semnături din Suedia, din Braşov, din Maramureş, de la Paris, de la Bacău. Am primit liste de peste tot, liste cu o singură semnătură sau cu zeci de semnături”, a arătat el.

Eurodeputatul independent Vlad Gheorghe a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News că a reuşit să îşi depună candidatura independentă pentru alegerile europarlamentare, la Biroul Electoral Central şi i-a fost validată, după ce a strâns peste 100.000 de semnături în cele trei săptămâni.

El a precizat că în urma verificărilor de la BEC, a intrat cu 119.523 de semnături şi a ieşit cu 119.318.

”Se verifică semnătură cu semnătură, erau cam 1„2 persoane care verificau. S-a luat filă cu filă”, a spus Vlad Gheorghe, precizând că ”au primit şi premiul cu coroniţă, pentru că au avut cele mai puţine semnături anulate până acum”.

Întrebat cum a reuşit să strângă atâtea semnături, Vlad Gheorghe a spus că efortul a fost al celor care au trimis liste. ”Am primit liste de semnături din Suedia, din Braşov, din Maramureş, de la Paris, de la Bacău. Am primit liste de peste tot, liste cu o singură semnătură sau cu zeci de semnături”, a arătat el.

Despre şansele sale de a ajunge în PE, Vlad Gheorghe a spus că nu îşi face speranţe dar îşi face campanie ca să ajungă în PE.

Afla mai multe desprevlad gheorghecandidaturabec
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt