Vlad Pascu şi părinţii săi, audiaţi la DIICOT

Vlad Pascu şi părinţii săi, audiaţi la DIICOT
foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Au fost ore întregi de audieri la sediul DIICOT! Vlad Pascu, părinţii lui, dar şi mai mulţi prieteni din anturajul tânărului care a provocat accidentul de la 2 mai au fost aduşi de mascaţi la DIICOT. ,,Îmi pare rău, nu mai pot da timpul înapoi", au fost cuvintele lui Vlad care a coborât din maşina de poliţie încătuşat. Tatăl lui Pascu a fost pus sub control judiciar după ce a fost audiat. În casa lui a fost găsite mai multe arme şi muniţie aferentă.  După mai multe ore în care a fost audiat, Mihai Pascu a intrat cu scuterul în jurnalişti. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 

Acestea sunt cuvintele lui Vlad Pascu. Băiatul de 19 ani care s-a urcat drogat la volan în urmă cu trei săptămâni şi a omorât doi tineri. A fost adus la sediul DIICOT din Bucureşti după ce până acum a fost  în arestul poliţiei din Constanţa. Şi mama lui, Miruna Pascu, a ajuns în faţa procurorilor. Femeia nu a vrut să facă nicio declaraţie. Ea este suspectă că ar fi încercat să şantajeze doi martori din dosar. Mama lui Pascu le-ar fi dat bani pentru a face declaraţii în favoarea fiului ei. 

Şi tatăl lui, Mihai Pascu, a ajuns la DIICOT. Cu casca de la scuter pe cap, fără să i se vadă faţă. Aşa a intrat în sediu. La un moment, a fost surprins chiar râzând în timp ce aştepta să fie audiat. El a fost adus ca  martor în dosar.  După aproape şase ore de audieri, MIhai Pascu a ieşit din sediu. Întrebat de jurnalişti cum răspunde în faţa acuzaţiilor care i se aduc fiului său, bărbatul a intrat pur si simplu cu scuterul în jurnalişti. 
O amplă operaţiune, numita Hidra, a avut loc în această dimineaţă în Capitală. Poliţiştii şi procurorii au descins la 11 adrese unde mai mulţi tineri, care ar fi din anturajul lui Pascu, şi care ar fi vândut droguri de risc şi mare risc.
În timpul percheziţiilor a fost găsit şi un arsenal de arme. Macete, pistoale şi cuţite. Potrivit surselor, acestea au fost găsite la domiciliul prietenului lui Pascu, Tudor Duma.  
Pe numele lui Vlad Pascu a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea sub influenţa subtanţelor interzise. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt