Weekend cu bilanţ tragic pe şosele

Weekend cu bilanţ tragic pe şosele

Încă un copil şi-a pierdut viaţa pe şoselele României, după cei 3 care au pierit în weekend, în judeţele Bacău şi Bihor! Copilul de 14 ani a murit în dimineaţa aceasta după ce maşina în care se afla a intrat în coliziune cu un camion de mare tonaj, pe o şosea din Olt. Un bărbat, în vârstă de 61 de ani, şi o femeie, de 60, au decedat în acelaşi autoturism cu copilul.

Tragedia s-a produs pe Drumul Naţional 65, în zona localităţii Optaşi, din judeţul Olt. Victimele accidentului, bunicul, bunica şi nepotul, erau din Timişoara şi se îndreptau spre Constanţa, unde urmau să-şi petreacă vacanţa la mare. Din nefericire, nu au mai ajuns acolo. Martorii la eveniment cred că şoferul autoturismului ar fi adormit la volan.

Chemaţi la faţa locului, cei de la ISU Olt au rămas profund impresionaţi de imaginile de coşmar care li se desfăşurau în faţa ochilor.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.

Moartea băiatului de 14 ani din Timişoara vine la doar câteva ore după decesele altor 3 copii. Astfel, la Răcăciuni, în judeţul Bacău, un copil de 3 luni şi altul de 7 ani şi-au pierdut viaţa în groaznicul accident în care au mai murit şi 5 adulţi, iar în Bihor, un alt copil, de 4 ani, a decedat, împreună cu tatăl său, pe drumul care leagă Oradea de Carei. Ministrul de interne, Lucian Bode, a vorbit şi el despre tragedia de la Răcăciuni.

Bode aşteaptă rezultatele anchetei, pentru a afla care au fost cauzele producerii accidentului

Bilanţul weekendului ce tocmai a trecut a fost tragic, anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Astfel, 24 de oameni şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere în ultimele 3 zile. Vineri, 9 persoane în judeţele: Argeş, Iaşi, Neamţ, Olt şi Sibiu, sâmbătă 5 persoane în judeţele Braşov şi Covasna, iar duminică, 10 persoane în judeţele Bacău, Bihor şi Sibiu.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt