WhatsApp lansează mesajele vocale care se şterg singure

WhatsApp lansează mesajele vocale care se şterg singure

Utilizatorii celei mai populare aplicaţii de comunicare din lume pot acum să trimită mesaje vocale care sunt şterse automat după ce sunt ascultate de către destinatar.

WhatsApp continuă cursa îmbunătăţirii funcţionalităţii şi intimităţii oferite, pe care a parcurs-o întreg anul care se apropie de final, lansând nenumărate facilităţi şi îmbunătăţiri. Acum, platforma anunţă că a început să implementeze mesajele vocale care se şterg singure după ce sunt ascultate, ca o altă modalitate de protejare a intimităţii.
 
În comunicatul oficial, compania descrie câteva situaţii în care această funcţionalitate ar putea fi utilă. De exemplu, pe această cale, utilizatorul ar putea comunica unui apropiat datele cardului de debit, fără a avea grija că informaţia rămâne salvată şi ar putea ajunge la alte persoane. 
 
Deşi în acest caz este vorba de ascultarea mesajelor, WhatsApp include această facilitate sub brandul View Once, din care mai fac deja parte imaginile şi filmările care sunt şterse automat după ce sunt văzute. La fel ca în alte cazuri, implementarea completă a noii opţiuni poate dura până la câteva săptămâni, astfel nu toţi utilizatorii o vor putea folosi imediat. 
 
Lansarea acesteia vine la doar câteva zile după ce WhatsApp a anunţat că utilizatorii săi vor putea, în sfârşit, să trimită imagini şi filmări la calitatea originală, folosind funcţia de trimitere ca document.

 

Afla mai multe desprewhatsappaudioview once
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt