Zbor anulat a doua oară în trei zile. Români blocaţi pe un aeroport din Marea Britanie

Zbor anulat a doua oară în trei zile. Români blocaţi pe un aeroport din Marea Britanie
foto: leedsbradfordairport.co.uk

Sute de români au rămas blocaţi aseară pe un aeroport din Marea Britanie, după ce compania de zbor a anulat cursa, cu o oră înainte de decolare. Oamenii au răbufnit când au auzit anunţul, mai ales că unii erau deja la al doilea zbor anulat. Compania de zbor nu a dat nicio explicaţie, au dat în schimb reprezentanţii aeroportului: totul s-a întâmplat pentru că s-a decolat prea târziu din România, iar aeroportul se închide la ora 23, nu mai era deci timp de retur.

Cursa de la Leeds la Cluj-Napoca era programată să decoleze din Marea Britanie la ora 21.55. Initial, pasagerii au primit mesaj de la compania de zbor low cost că va fi o întârziere de o oră şi un sfert. O oră mai târziu, însă, pe tabele a apărut informaţia că zborul a fost anulat. În aplicaţiile mobile, însă, nicio modificare. Este pentru a doua oară în această săptămână când cursa se anulează, spun disperaţi pasagerii.
Aeroportul Leeds Bradford se află în apropierea mai multor localităţi, iar oamenii au facut plângere că zgomotul avioanelor le deranjează somnul. Aşa că primăria din oraş a interzis orice decolare sau aterizare după 11 noaptea. 
Pentru incident, de vină pare să fi fost faptul că s-a decolat cu întârziere din Cluj-Napoca. În plus, avionul a fost deviat să aterizeze mai întâi la Liverpool, înainte de Leeds. În ciuda protestelor, românii au fost trimişi acasă, urmând să zboare cu altă cursă spre România.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt