Zeci de locatari evacuaţi din cauza fumului

Zeci de locatari evacuaţi din cauza fumului

Un incendiu cu degajări mari de fum i-a speriat pe locatarii unui bloc din Capitală în această dimineaţă. Au fost evacuate 30 de persoane după ce flăcările au cuprins întreaga locuinţă de la ultimul etaj al blocului. Două persoane au fost duse la spital, iar la faţa locului au fost trimise 9 autospeciale de stingere şi 3 autoscări.

Înainte de 7 dimineaţa, dintr-un apartament aflat într-un bloc din apropiere de Piaţa Victoriei a început să iasă fum. O femeie de 81 de ani care locuia pe acelaşi palier a alertat imediat vecinii. În casa care a luat foc, nu se afla nicio persoană. Oamenii au sunat imediat la 112.

La faţa locului a mers detaşamentul special de salvatori al pompierilor, 9 autospeciale de stingere, 3 autoscări şi inclusiv paramedici smurd pentru a acorda primul ajutor. După aproximativ o oră, incendiul a fost stins.

Femeia de 81 de ani a fost transportată la spitalul Floreasca, iar o altă persoană, o adolescentă care a avut nevoie de îngrijiri medicale a fost dusă la Spitalul de urgenţă pentru copii Grigore Alexandrescu, unitate care se află chiar lângă blocul în care a avut loc incendiul.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt