Ziua cu cei mai mulţi turişti pe litoral

Ziua cu cei mai mulţi turişti pe litoral

Zeci de mii de oameni au lăsat canicula din marile oraşe şi au dat fuga la mare. Pe plajă nu mai ai loc s-arunci un ac iar hotelurile s-au umplut. Turiştii au avut noroc şi de vreme bună : mercurul a urcat în termometre ca niciodată anul acesta, iar apa mării e numai bună de bălăceală. Adică reţeta perfectă pentru o vacanţă reuşită.

Deşi ziua a început cu câţiva nori pe cer, încet-încet, până la prânz, căldura a cuprins tot Litoralul. Pe plajă abia dacă mai găseai un loc liber.

Ca să fie siguri că pe lângă soare vor avea parte şi de răcoarea mării, cei mai mulţi dintre turişti au venit încă de dimineaţă. Desi cel mai ieftin sezlong de plajă se dă cu 25 de lei, cu greu se mai găseau câteva libere la orele amiezii.

6o de mii de oameni se înregistrau azi dimineaţă în structurile clasificate de turism. O cameră la un hotel de 3 stele costă 12o de lei, în timp ce, şase zile de parcare în Mamaia costă 442 de lei, adică mai mult decât o noapte de cazare la un hotel de patru stele.

Staţiunea Mamaia este considerată ZONA ZERO din punctul de vedere al tarifelor care vor fi practicate în tot oraşul, la fel ca şi Cazinoul din Constanţa, locul preferat de turişti pentru plimbare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt