Surse: Cîțu ar fi sugerat la negocierile cu USR să fie el prim-ministru. „Am zis că nu intrăm în discuția asta pentru că ne blocăm” - Focus Prima TV

Surse: Cîțu ar fi sugerat la negocierile cu USR să fie el prim-ministru. „Am zis că nu intrăm în discuția asta pentru că ne blocăm”

Inquam Photos / George Călin

Florin Cîțu ar fi dat de înțeles că își dorește să fie din nou premier, la negocierile cu USR, susțin surse apropiate discuțiilor. Acesta le-a transmis în debutul discuției că președintele PNL trebuie să fie și premier. „Am zis să nu intrăm în asta pentru că ne blocăm”, spun sursele citate.

Delegațiile PNL și USR au avut miercuri la prânz o primă discuție despre refacerea coaliției. „Sunt șanse mari”, a declarat Florin Cîțu la finalul discuțiilor, precizând că nu s-a discutat despre numele premierului. Același lucru l-a spus și Dacian Cioloș. Liderul USR le-a declarat jurnaliștilor prezenți la Parlament că „nu am discutat nume de premier, am discutat principii și am stabilit ca premierul să fie de la PNL”. De asemenea, Cioloș a spus că USR nu și-a schimbat părerea, întrebat fiind despre posibilitatea ca Florin Cîțu să revină în fruntea guvernului.

Total
0
Shares
Total
0
Share