Tâlhar periculos căutat de polițiști - Focus Prima TV

Tâlhar periculos căutat de polițiști

Polițiștii din Capitală cer ajutorul cetățenilor! Un tâlhar care a lovit și jefuit o femeie este căutat. Imaginile cu el au fost făcute publice astfel încât oricine îl recunoaște să poată suna la 112. În urma jafului, hoțul s-a ales cu mai multe bunuri de valoare, dar și cu suma de două mii de lei. Oamenii care îl văd sunt rugați să anunțe de urgență autoritățile.

Femeia se îndrepta spre casă când, din senin, a fost atacată de un individ. Tocmai voia să intre în blocul în care locuia când bărbatul a tras cu putere de geantă. Victima, în vârstă de 78 de ani, s-a dezechilibrat, a căzut și s-a lovit cu capul de asfalt.

A primit îngrijiri la spital și apoi a stat de vorbă cu polițiștii. Le-a spus că în geantă avea mai mai multe bunuri de valoare, dar și două mii de lei. Experții criminaliști spun că cel mai propabil tâlharul a acționat în urma unui pont.

Victimele în cazul unor astfel de infracțiuni sunt filate atent înainte de comiterea faptei. Chiar dacă atacul a fost suprins de camerele de supraveghere, polițiștii nu au reșit să îl identifice pe tâlhar.

De la debutul pandemiei, numărul jafurilor comise cu violență a crescut considerabil. Masca de protecția a devenit un instrument din comun în arsenalul hoților. Doar în cursul anului trecut, polițiștii au documentat 2.400 de tâlhării.

Total
0
Shares
Total
0
Share