Tânăr înecat în lacul Siutghiol - Focus Prima TV

Tânăr înecat în lacul Siutghiol

Numai mamă să nu fi și să te afli în situația de a-ți vedea copilul cum se îneacă. Este cazul unei femei care a sunat la numărul unic de urgență atunci când a văzut că băiatul ei de 17 ani intrat în apele lacului Siutghiol ca să se răcorească și nu a mai ieşit. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ISU, un echipaj SMURD şi scafandrii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea. Salvatorii ISU au reuşit să-l găsească, dar medicii, în ciuda eforturilor depuse, nu l-au putut salva.

La ora inserarii o mama disperata a sunat la 112 cerand ajutor de urgenta. Fiul ei se ineca in Lacul Sutghiol din
Mamaia, iar femeia nu putea sa faca nimic. ISU Dobrogea a trimis cateva echipe de scafandri militari pe malul lacului, cu toate echipamentele de scufundare. Localnicii speriati au urmarit intrventia cu sufletul la gura.

Adolescentul care a disparut misterios in adancuri venise cu cativa prieteni la un gratar. Le-a spus sa se ocupe ei de foc si de fripturi, pana se racoreste putin in valuri.

S-a dat alarma si nu a durat mult pana ce pompierii l-au localizat. In zece minute, ghidati si de localnici , scafandrii lau gasit pe fundul apei si imediat l-au scos la mal.

Politia a deschis un dosar de cercetare penala si ancheteaza cazul. Salvatorii avertizeaza intotdeauna si pe turisti si pe localnici sa nu intre in apa daca au consumat alcool. Pericolul de inec sporeste de cateva ori, in caz de ebrietate

Total
0
Shares
Total
0
Share