Torturați de polițiști pe câmp – Focus Prima TV

Torturați de polițiști pe câmp

Apar noi detalii despre modul în care cei nouă polițiști au răpit și torturat două persoane! Una dintre victime ne-a povestit de la ce a pornit răzbunarea agenților, dar și cum au decurs cele două ore în care polițiștii i-au umilit pe câmp. Cei nouă agresori au ajuns ieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, iar opt dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 2 dimineața, în zona Eroii Revoluției. CeI doi bărbați au văzut cum polițiștii bruschează alte persoane pe stradă și au vrut să intervină.

Prietenul lui a avut parte de același tratament. Acesta a fost abandonat pe un câmp din apropiere de Ferentari. După ce și-au revenit din șoc, ambele victime au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cei nouă polițiști sunt cercetați pentru infracțiunile de lipsire de libertate în mod legal, tortură și complicitate la tortură. Opt dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore, iar unul este sub control judiciar. Cel mai probabil, agenții de poliție vor ajunge în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă.

Total
0
Shares
Total
0
Share