Trafic aglomerat în prima zi de școală - Focus Prima TV

Trafic aglomerat în prima zi de școală

Așa cum ne-am obișnuit, atunci când se redeschid școlile începe și aglomerația din oraș. Traficul din intersecții și parcările din fața școlilor au fost blocate de mașini și părinți care au încercat să-i ducă la timp pe copii la școală. Cine vrea să evite aglomerația însă aglomerația din Capitală de fiecare dimineață are o alternativă în mijloacele de transport în comun.

După doi ani de pandemie, unde cursurile au fost mai mult online, școala, așa cum o știm cu toții a început astăzi pentru aproximativ 300 de mii de elevi din Capitală.

Dar până la revederea emoționanată cu profesorii și colegii, părinții au avut de trecut marea provocarea a zilei. Colega noastră, Irina Gologan și-a dus fetițele la școală de dimineață. A avut și ea de înfruntat traficul aglomerat.

Iar în oraș traficul, la prima oră a dimineții, într-o zi de școală, mai ales, devine și mai aglomerat. Pentru a nu rata primul clopoțel părinții trebuie să ia în calcul aceste obsatcole și să plece de acasă din timp. Uneori chiar și cu o oră mai devreme.

Pe cele mai importante artere din București, mașinile au circulat bară la bară, iar șoferii au pierdut minute bune în trafic. Cine vrea să evite traficul de dimineață are varianta transportului subteran. Metrorex a anunțat că a suplimentat numărul de trenuri, iar timpii de așteptare în stații au fost reduși. Asta după ce toată vară cu anumite restricții.

Aglomerat în prima zi de școală a fost și în marile orașe. S-a circulat cu dificultate și în Cluj, Timișoara sau Iași.

Total
0
Shares
Total
0
Share