Tragedie de Anul Nou în familia Floyd - Focus Prima TV

Tragedie de Anul Nou în familia Floyd

O nouă tragedie lovește familia Floyd, afro-americanul a cărui moarte a provocat proteste în masă în Statele Unite ale Americii. Nepoata acestuia, în vârstă de doar 4 ani, a fost împușcată. Copilul a supraviețuit atacului și este internat acum în spital. Făptașii sunt căutați de poliție și la această oră.

Arianna Delane, nepoata afro-americanului ucis în urmă cu doi ani în urma intervenției brutale a polițiștilor americani, a fost împușcată în timp ce dormea. Patru adulți și doi copii se aflau în casă în momentul în care a avut loc atacul armat.

La spital, medicii au fost șocați de ravagiile făcute de glonț în trupul copilei. Ficatul, un plămân și trei coaste au fost perforate. Operată de urgență, fata se află acum în afara oricărui pericol.

Autoritățile sunt de părere că atacul nu a fost unul întâmplător. Însă nu au oferit detalii suplimentare cu privire la
motivul agresiunii. Deja comunitatea afro-americană din Huston este în fierbere. Poliția a ajuns la locul incidentului abia la patru ore după ce copilul a a fost împușcat.

Unchiul fetei, George Floyd a murit pe 25 mai 2020, în urma intervenției brutale a unui polițist. Sfârșitul tragic al acestuia a fost scânteia unora dintre cele mai violente proteste ale comunității de culoare din Statele Unite. Polițistul care s-a făcut vinovat de ucidera lui George Floyd, Derek Chauvin, a fost condamnat recent la 22 de ani și jumătate de închisoare.

Total
0
Shares
Total
0
Share