Tratament minune testat în Israel – Focus Prima TV

Tratament minune testat în Israel

, Image: 504430504, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Claudio Rampinini / Alamy / Alamy / Profimedia

Specialiștii din lumea întreagă caută încă de la începutul pandemiei cel mai bun leac împotriva Covid 19! Un medicament testat acum în Israel dă mari speranțe celor care fac forme grave de boală. Tratamentul care se inhalează se numește EXO CD 24, iar pacienții dintr-un spital din Tel Aviv care l-au primit spun că nu le vine să creadă că într-un timp record de patru zile s-au pus efectiv pe picioare. Colega mea, Eugenia Foarfecă, senior editor Prima tv, a stat de vorbă cu medicul Herman Berkovits din Israel, medicul care îl tratează şi pe premierul Benjamin Netanyahu. El a explicat cum acționează acest medicament în organism, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Prima TV.

Exo cd 24. Despre acest medicament vorbește acum o lume întreagă. L-au descoperit cercetătorii de la Spitalul Ichilov din Tel Aviv. Leacul care se inhalează a fost creat inițial pentru cancer. Un profesor de la acest spital l-a administrat în cazul a 30 de pacienți cu forme medii spre severe de Covid 19. După doar 4 zile, 29 dintre ei au fost externați, iar al 30-lea a ajuns și el acasă după 5 zile.

Medicul Herman Berkovitz care îl tratează pe premierul Benjamin Netanyahu de mai bine de 20 de ani, spune că medicamentul este ieftin și ușor de transportat. În perioada imediat următoare remediul va fi testat pe sute de oameni, pentru a fi dovedită eficiența sa la scară largă. Acest lucru se va întâmpla după ce Ministerul Sănătății din ISRAEL își dă acordul în acest sens, lucru care se poate întâmpla în câteva zile.
Practic medicamentul are puterea să oprească inflamarea exagerată a plămânilor, fapt care poate duce de multe ori la deces în boala Covid 19. Specialistul explică însă că vaccinul este arma supremă împotriva Covid 19. Într-un spital din Israel cifrele demonstrează efectul spectaculos al acestuia.

Herman Berkovitz ne-a dezvăluit și de ce este Israelul țara care a vaccinat un număr imens de oameni într-un timp record. Practic, până la finele acestei săptămâni, 6 milioane de oameni vor fi vaccinați.

În plus, explică renumitul specialist, televiziunile din Israel promovează foarte mult vaccinarea, iar despre asta vorbesc public cei mai buni experți în Medicină din țară.

Total
8
Shares
Total
8
Share