Cine sunt exploratorii Destinaţia Anului 2023? Misiunea lor: (re)descoperirea celor mai atractive destinaţii turistice din România!

Cine sunt exploratorii Destinaţia Anului 2023? Misiunea lor: (re)descoperirea celor mai atractive destinaţii turistice din România!

Trei perechi de exploratori, dintre cei mai experimentaţi şi simpatici vloggeri de călătorie, au pornit în misiunea de a ne dezvălui frumuseţile celor nouă destinaţii câştigătoare ale competiţiei Destinaţia Anului 2023. Alături de ei vom afla ce mai este nou şi interesant pentru vacanţe în România!

Echipa Destinaţia Anului porneşte hai-hui prin România pentru a explora cele nouă destinaţii câştigătoare, alături de trei perechi de exploratori, vloggeri de turism renumiţi. Aceşti exploratori talentaţi sunt oameni pasionaţi de călătorii şi de noi descoperiri din întreaga lume. Ei reprezintă o echipă diversă, formată din pasionaţi de călătorii cu experienţă, ghizi turistici şi o familie tânără cu un copil mic, oferind astfel perspective diferite şi interesante asupra destinaţiilor câştigătoare. Prima TV va prezenta în această vară, în cadrul a 10 episoade dedicate proiectului, în emisiunea Destinaţia anului toate locurile de poveste vizitate de exploratori.

Marian Marcel, cunoscut sub numele de Marian Adventures, este un călător experimentat care îşi petrece majoritatea timpului în căutarea unor noi destinaţii turistice şi aventuri neobişnuite în întreaga lume. În timp ce călătoreşte, el îşi împărtăşeşte experienţele cu oamenii prin intermediul blogului său de călătorii şi al canalului de YouTube. El a călătorit deja în peste 102 ţări si consideră că România este una din destinaţiile încântătoare pentru oricine. Marian va călători împreună cu Mohammed Suleiman Mudi, un ghid turistic din Zanzibar care vorbeşte limba română, pe care a învăţat-o în doar şase luni.

Mohammed Suleiman Mudi, ghidul turistic din Zanzibar care va fi alături de el în călătoria prin România, este un profesionist dedicat şi pasionat de istoria şi cultura locurilor pe care le vizitează. El vorbeşte fluent limba română, lucru care i-a permis să cunoască mai bine cultura şi tradiţiile româneşti.

Sunt onorat să fac parte din proiectul Destinaţia Anului şi să am ocazia să promovez ţara mea. Am promis că voi ajuta un ghid local din Zanzibar să viziteze România şi împreună cu alţi călători români care i-au fost clienţi şi cu ajutorul comunităţii Marian Adventures, chiar am reuşit asta. Abia aştept să descopăr locurile câştigătoare ale acestui an în România", declară Marian.

,,Aşa cum eu mereu mă întâlnesc cu turişti români şi îi ajut să descopere Zanzibarul, în această vacanţă îmi doresc să descopăr şi eu România, tradiţiile, cele mai frumoase oraşe de aici, mâncarea şi felul în care se distrează oamenii", sunt cuvintele lui Mudi.

Adrian şi Alecsandra (Everyday Holiday) sunt o pereche de exploratori cu experienţă pe multe continente. Sunt stilul de exploratori activi, care găsesc bucurie în a descoperi atât frumuseţile naturale cât şi oamenii din locurile în care călătoresc. „După ce am vizitat aproape 100 de ţări, suntem convinşi: România este una dintre cele mai frumoase. Diversitatea, tradiţiile şi originalitatea sunt motivele pentru care ne-a cucerit. Este greu să alegi cele mai frumoase locuri, de aceea este binevenit proiectul <<Destinaţia Anului>>, care oferă repere obiective, indiferent de preferinţe - peisaje, cultură, aventură, experienţe culinare sau turism de relaxare. Abia aşteptăm să vedem cum îşi merită locaţiile câştigătoare titlul de Destinaţia Anului, prin ochii unui călător experimentat şi exigent”, declară Adrian si Alecsandra.

Andreea, Vlad şi micuţul Răzvi (Valize Vesele) adaugă: ,,Nu degeaba se spune că nicăieri nu e ca acasă. Pe oriunde ne-au purtat paşii prin lume am dus cu noi şi o mică parte din România, locul în care mereu ne întoarcem cu drag după fiecare călătorie. De altfel, am străbătut România în lung şi-n lat şi ne-am convins de fiecare dată de potenţialul turistic imens pe care îl avem aici, acasă. De aceea suntem mândri şi bucuroşi că facem parte din proiectul <<Destinaţia Anului 2023>> şi că putem pune umărul la promovarea turismului românesc. Abia aşteptăm să explorăm şi să luăm la pas destinaţiile câştigătoare!"

Valize Vesele sunt cea de-a treia echipă de exploratori Destinaţia Anului, care vin cu perspectiva unei familii tinere, care descoperă lumea alături de copilul lor de doar un an şi jumătate, adaptând stilul lor de călătorie la stilul celui mai tânăr membru al echipei Destinaţia Anului. Având o experienţă îndelungată de călătorii şi înainte de venirea lui Răzvi în familia lor, Andreea şi Vlad au şansa acum să vadă locuri noi sau să le redescopere pe cele deja cunoscute, din perspectiva de părinţi.

Marea Explorare Destinaţia Anului 2023 va rezulta într-o nouă serie de emisiuni de călătorie ce va dezvălui farmecul României şi va arăta locurile cele mai atrăgătoare din ţară, acelea care au câştigat din acest an. Ele sunt: Oraşe care inspiră (Braşov), Tărâmuri cu istorie şi tradiţie (Ţinutul Mănăstirilor Bucovina), Comori naturale (Ţara Haţegului), Staţiuni turistice (Mamaia), Parcuri de distracţie şi aventură (Dino Parc Râşnov), Atracţii cultural-educative (Palatul Culturii Iaşi), Resort-uri (Green Village Delta Dunării), Boutique (Hotel Pleiada Iaşi) şi Destinaţii gastronomice (Valea Verde din satul Cund). Emisiunile sunt produse de Binome Production, producător Catinca Dorobanţu, regizor Cristian Dorobanţu.

Veţi putea descoperi rezultatele explorării lor pe PrimaTV dar şi pe 3 vlogguri de turism cu un impact total de peste 10 milioane de vizualizări, începând cu 17 Iunie 2023. Iar pe www.destinatiaanului.ro şi pe https://www.facebook.com/destinatiaanului/ puteţi urmări poveştile a zeci de de destinaţii finaliste ale competiţiei: vrem să fim o sursă de inspiraţie pentru cei care iubesc vacanţele şi iubesc şi România.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt