Cum ne alegem vacanţa perfectă

Cum ne alegem vacanţa perfectă

Antalya este cu siguranţă o destinaţie perfectă pentru vacanţă. Însă este foarte important să ne alegem corect pachetul potrivit dorinţelor nostre şi desigur, buzunarului nostru. Cu ajutorul a ceea ce se numeşte un broker de vacanţă, putem găsi oferta ideală.

Popularitatea staţiunilor din Turcia a crescut enorm în rândul românilor, în ultimii ani, iar în 2022 se aşteaptă ca peste
300.000 de conaţionali să îşi petreacă vacanţa în ţara semilunei. Cei mai comozi îşi rezervă sejurul prin agenţiile de turism, iar cei care vor să se implice activ se ajută şi de brokerii de vacanţe. Prin intermediul lor, au acces la liste cu toate ofertele pentru perioada dorită din care pot selecta ce îşi doresc.

Agenţii spun că pentru vacanţa în Turcia perioadele de dinainte de 15 iunie şi cele de după 15 septembrie sunt cele
mai potrivite pentru cei care nu vor să aibă parte de o vacanţă extrem de fierbinte. Pentru familii, însă, lunile iulie şi
august sunt cheia succesului. Iar zona cu cele mai bune oferte, o recunosc chiar şi agenţii, este Antalya.

În general, pachetele de vacanţă includ un sejur de şapte nopţi, iar costul mediu al acestora este de 1.200-1.600 de
euro pentru două persoane, însă ofertele pot porni chiar şi de la 700 de euro şi pot merge până la 5.000. Iar hotelurile allinclusive de pe litoralul turcesc s-au pregătit, ca an de an, temeinic pentru primirea turiştilor români.

Un punct forte al resorturilor din Antalya este bucătăria. Mâncare este din belşug în restaurantele fie cu bufet suedez, fie a-la carte, fie cu gustări. Impresionante sunt, însă, şi petrecerile care se dau aici seară de seară şi care au întotdeauna o tematică diferită.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt