Drumeţie în natură în şaua unui cal

Drumeţie în natură în şaua unui cal

Weekendul în natură este şi mai relaxant dacă poţi admira peisajele din şaua unui cal. Iar în Bucovina acest lucru nu doar că este posibil, dar şi atrage mulţi turişti dornici de aventură. Şi, pentru că după o astfel de experienţă turiştilor li se face instant foame, la întoarcere au parte de mese îmbelşugate cu preparate tradiţionale.

Cine caută liniştea şi relaxarea în Bucovina nu trebuie să o facă prea mult. La Mitocu Dragomirnei există un colţ de Rai unde drumeţiile călare alungă ca prin farmec stresul cotidian. Cocoţaţi în şaua unui cal, turiştii se pot bucura de natură şi de peisajele de o frumuseţe neasemuită.

Drumeţia călare este la îndemâna oricui. Voluntarii centrului de echitaţie le explică turiştilor fiecare detaliu, pentru ca plimbarea prin natură să fie o adevărată plăcere. Înainte, însă, de a se pleca in aventură, doritorii fac câteva ture de călărie prin manej, pentru a fi pregătiţi cum trebuie şi pentru a se obişnui cu calul.

După drumeţia lungă şi relaxantă prin natură, turiştii sunt aşteptaţi la întoarcere, tot timpul, cu o masă îmbelşugată. Pentru o astfel de drumeţie, turiştii trebuie să scoată din buzunare 200 de lei de persoană.

foto: desirnea.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt