Litoralul se pregăteşte pentru minivacanţa de 1 mai

Litoralul se pregăteşte pentru minivacanţa de 1 mai

Pe litoral se pregătesc deja petrecerile care vor anima nopţile minivacanţei de 1 Mai. Croaziere pe mare, petreceri pe yachturi, concerte rock sau hip-hop ori festivaluri de muzică electronică. Toate vor fi pe plajă, în corturi special amenajate. Toţi organizatorii care au pus bilete în vânzare aproape le-au epuizat.

Costineşti va fi şi în 2023 supriza litoralului. Pornit ca un festival pentru adolescenţi, marele concert organizat pe plajă s-a extins faţă de anul trecut. Se lucrează intens zilele acestea în Costineşti la construcţia celor 3 scene uriaşe. Locurile de cazare disponibile în staţiune s-au epuizat, iar petrecăreţii se uită către hotelurile din Eforie Nord.

Şi tot la Costineşti este anunţată a doua ediție a celui mai mare Festival de Rock de pe litoral. Pasionații care doresc să se bucure de atmosfera concertelor live și de peisajul Mării Negre, pot trăi aceste lucruri prin experiența festivalului, organizat vineri, sâmbătă şi duminică.

În Mamaia Nord, începe un festival de muzică electronică deja celebru. Va fi primul loc care dă startul petrecerilor pe Litoral. Aici se desfăşoară, timp de şase zile, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din Europa. E organizat pe plaja din nordul staţiunii şi va aduce la malul mării zeci de dj români şi străini. Sute de tineri din întreaga lume vin special în România pentru acest festival. Tot în Mamaia Nord, cluburile de lux au pregătit serile scumpe şi petrecerile exclusiviste. Hotelurile bune au vândut aproape toate camerele.

Vama Veche o să fie plină ca de obicei, iar plaja va deveni o scenă uriaşă unde tinerii se vor distra fără limite şi fără program. Startul chefurilor se va da aproape de miezul nopţii şi nimeni nu va pune geană pe geană, până spre dimineaţă.

Şi constănţenii vor avea petrecerea lor pe plaja municipală. Muzica bună va răspuna până la ziuă. Târziu, în zori, petrecăreţii vor pleca fie spre case, fie spre camerele de hotel pentru câteva ore de somn. Îşi vor reîncărca bateriile, iar seara o vor lua din nou de la capăt.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt