Vacanţe de poveste în locuri rupte din Rai

Vacanţe de poveste în locuri rupte din Rai

Începe mica vacanţă de vară! Sunt cinci zile libere de 1 iunie şi Rusalii. Mai greu mai găseşti acum vreun loc pe undeva în Bucovina la pensiuni, de exemplu, mai mult de 80% dintre locurile de cazare sunt deja rezervate. Mai aveţi o şansă în Transilvania, în Mărginimea Sibiului, unde mai sunt ceva camere libere.

La o pensiune de 4 margarete din satul Cisnădioara, de lângă Sibiu, toate cele 17 camere sunt pregătite pentru turiştii care vor petrece minivacanţa de Rusalii şi 1 iunie. Locaţia are restaurant, terenuri de fotbal-tenis, mini-golf, dar şi locuri de joacă pentru copii.

Preţul unei nopţi de cazare porneşte de la 280 lei de persoană cu mic dejun opţional iar recomandarea chef-ului bucătar este ştruderul făcut din merele culese din propria livadă. Mai exact, specialitatea casei. Turiştii îşi pot plăti şedea şi cu vouchere de vacanţă, iar administratorii s-au gândit şi la cei mici.

Specialiştii în turism sunt convinşi că în această mini vacanţă, zona Sibiului va avea toate locurile de cazare ocupate. La mare căutare sunt şi pensiunile din Bucovina, unde turiştii sunt de fiecare dată răsfăţaţi. Nu doar gastronomia specifică Bucovinei este punctul de atracţie al acestei pensiuni, ci şi degustările de vin. Preţul pentru o noapte în această locaţie este de 500 de lei pe cameră.

În staţiunea turistică Câmpulung Moldovenesc rezervările au fost făcute din timp,. Toate camerele sunt ocupate încă de acum două luni. Aici, preţurile pot ajunge şi la 730 de lei pe noapte. În ţara Dornelor, gradul de ocupare depăşeşte 90%. La fle e şi la Gura Humorului sau Câmpulung Moldovenesc.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt