Vaţa Băi, o staţiune care a renăscut după 13 ani

Vaţa Băi, o staţiune care a renăscut după 13 ani

Staţiunea hunedoreană Vaţa Băi a revenit cu fast în circuitul turistic, după 13 ani. Renovată şi reamenajată complet, cu facilităţi total moderne, a fost o încântare pentru fiecare turist. Şi au fost sute cei care abia aşteptau deschiderea oficială şi un prilej bun de distracţie şi relaxare. Şi cum muzica e cel mai bun liant spre deconectarea de la grijile cotidiene, trupa Compact a oferit un spectacol de neuitat.

Pe lângă oferta balneo-climaterică bogată, vizitatorii au avut parte şi de o surpriză de proporţii. Paul Ciuci alături de legendara trupă Compact i-a încântat pe cei prezenţi într-un concert electrizant. De la mic la mare toată lumea a cântat într+o voce cu artiştii hit-uri lansate de-a lungul timpului.

Dragostea arătată de public i-a încântat pe cei din trupa Compact.

Nu doar de public au fost incantati membrii trupei Compact, ci şi de complexul de la Vaţa Băi.

13 ani au asteptat hunedorenii ca statiunea Vaţa Băi să revină în circuitul turistic. Acum, spun ca asteptarea a meritat.

După o seară aflată sub semnul distracţiei şi a muzicii bune, au urmat o dimineaţă şi o zi de relaxare la Vaţa Băi. Turiştii au petrecut după bunul plan şi au avut de unde alege. Unii s-au plimbat prin parcul complexului şi pe langa fantanile arteziene, alţii au ales terasele, dar de departe, epicentrul distracţiei a fost în bazinele termale.

După 13 ani, Băile de la Vaţa sunt gata să redevină un reper pe harta turismului din România.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt