Trei dintr o lovitură - Focus Prima TV

Trei dintr o lovitură

Incendiu de proporții azi în Capitală. O mașină s-a făcut scrum și alte două au fost cuprinse și ele de flăcări.
Autoritățile încă nu au aflat cum s-a ajuns la o asemenea tragedie. Martorii vorbesc despre un incendiu provocat, dar nu există deocamdată dovezi. Flăcările care au cuprins cele trei mașini s-au extins și la două magazine din zonă. Din fericire, nu au fost victime.

Era ora șapte și 20 de minute dimineața când o mașină a fost cuprinsă de flăcări. Oamenii care locuiesc în blocurile de pe bulevardul Ferdinand întâi au fost treziți de o explozie puternică.

Oamenii au sunat disperați la 112, dar pompierii nu s-au grăbit să ajungă. Mai bine de jumătate de oră mașinile au ars fără ca cineva să intervină. Martorii au vrut să folosească un exctinctor, dar le-a fost frică de explozie. Flăcările au ajuns și la două magazine din apropiere.

O tragedie asemănătoare a avut loc în urmă cu doar câteva zile tot în Capitală. Șapte mașini au ars complet după ce un adolescent în vârstă de 16 ani a decis să se răzbune pe un prieten care l-a jignit. A incendiat două mașini, iar flăcările sau extins și la autoturismele din jur.

Total
0
Shares
Total
0
Share