Treziți din somn de o explozie puternică – Focus Prima TV

Treziți din somn de o explozie puternică

O persoană a ajuns la spital, iar alte 38 au fost evacuate, după ce în blocul în care locuiau a avut loc o explozie puternică. Deflagraţia, care s-a produs la etajul doi al unui bloc cu patru etaje din Găeşti, a fost atât de puternică încât un perete a fost dislocat cu totul, iar întreg apartamentul de unde a pornit tragedia a fost distrus de flăcări.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ. Înainte de momentul exploziei, o femeie a sunat la 112 spunând că simte miros de gaze, iar detectorul sună alarma. Un angajat s-a deplasat la blocul respectiv, dar ar fi plecat fără să ia măsuri, susțin locatarii.

Explozia puternică a produs panică generală în cartier.

Toţi locatarii au fost scoşi din clădire de pompieri: 38 persoane din 24 apartamente.

Victima exploziei, un bărbat de apoximativ 48 ani, a fost preluată de un echipaj al Ambulanței şi dusă la spital pentru îngrijiri medicale. Ceilalți locatari nu vor putea intra în bloc până se stabilește dacă acesta are sau nu afectată structura de rezistență.

Primăria Găeşti şi Inspectoratul de Stat în Construcţii fac, acum, cercetări pentru evaluarea pagubelor şi stabilirea cauzei probabile a producerii deflagrației.

Total
0
Shares
Total
0
Share