Ucis de un tir scăpat de sub control – Focus Prima TV

Ucis de un tir scăpat de sub control

Un TIR scăpat de sub control a provocat un accident grav în această dimineaţă în Dâmboviţa! Un bărbat a murit după ce a fost izbit în timp ce mergea pe stradă. Înainte de a da peste victimă, mastodontul a lovit alte trei maşini. Şi ambulanţa care se deplasa la locul tragediei a fost implicată într-un accident, două persoane fiind rănite.

Tragedia a avut loc pe Drumul Naţional 71, Târgovişte – Bucureşti, în comuna Conţeşti. Şoferul, un bărbat de 35 de ani, a pierdut controlul direcţiei, iar TIR-ul a izbit mai întâi trei autoturisme, după care a ieşit de pe carosabil, acroşând un bătrân de 88 de ani. Acesta tocmai se întâlnise cu nepotul său, care-i adusese de mâncare.

Martorii au fost şocaţi de accidentul care s-a produs sub ochii lor.

Şoferul TIR-ului a avut şi el nevoie de îngrijiri medicale. Pe lângă cele 3 maşini lovite şi omul ucis, mastodontul condus de el a mai distrus un gard şi un stâlp de electricitate. Ambulanţa care se deplasa pentru a lua victima accidentului a fost şi ea implicată într-un eveniment rutier.

Personalul medical din ambulanţă nu a păţit nimic, dar din maşina care a provocat accidentul, un pasager a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Total
0
Shares
Total
0
Share