Un austriac dat în urmărire internaţională, prins la Galaţi. El se afla într-o maşină radiată din circulaţie – Focus Prima TV

Un austriac dat în urmărire internaţională, prins la Galaţi. El se afla într-o maşină radiată din circulaţie

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au depistat un cetăţean austriac pe numele căruia era emisă o alertă de extrădare în vederea arestării, emis de autorităţile din Austria. Bărbatul conducea un autoturism radiat din circulaţie, iar poliţa de asigurarea internaţională tip Carte Verde era falsă.

Vineri, în jurul orei 10.20, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi – I.T.P.F. Iaşi,  au oprit în trafic, pentru control, pe o arteră din municipiul Galaţi, un autoturism marca Volkswagen Golf  înmatriculat în Austria, condus de cetăţeanul austriac W.A., în vârstă de 46 de ani.   „La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, predare sau extrădare, emis de autorităţile din Austria, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune”, precizează Poliţia de Frontieră.    Totodată, poliţiştii de fontieră au constatat că autoturismul condus de bărbat figurează ca fiind radiat din circulaţie din luna decembrie 2019, iar poliţa de asigurare internaţională tip Carte Verde era falsă.

Total
0
Shares
Total
0
Share