Un bărbat a murit de COVID după revenirea din Anglia. Medicii suspectează că a fost infectat cu noua tulpină – Focus Prima TV

Un bărbat a murit de COVID după revenirea din Anglia. Medicii suspectează că a fost infectat cu noua tulpină

April 8, 2020, Lisboa, Portugal: Lisboa, 08/04/2020 – Decorreu hoje no Hospital de Santa Maria uma reportagem de como esta unidade hospitalar se transformou para acolher doentes com coronavírus covid-19.actividade de apoio numa enfermaria de pacientes covid entre os profissionais que estão em contacto com os doentes e os outro que estão fora da zona infectada ..(Orlando Almeida / Global Imagens).Lisbon, 04/08/2020 – Today there was a report on how this hospital was transformed to receive patients with covid-19 coronavirus at Hospital de Santa Maria.Hospital staff helps disinfect ambulance equipment. (Credit Image: © Atlantico Press via ZUMA Wire)

Un bărbat de 34 de ani din Olt a murit de COVID-19 la o săptămână după ce s-a întors de Marea Britanie. Medicii iau calcul ca bărbatul să fi fost infectat cu noua tulpină a virusului, de aceea probele prelevate de la el și de la contacți ai acestuia au fost trimise pentru analiză în București.

Bărbatul de 34 de ani s-a simțit rău timp de câteva zile după întoarcerea din Anglia, apoi a mers la spitalul din Caracal, unde medicii au fost șocați să constate că 75% din plămâni erau afectați.

Testul la COVID-19 a ieșit negativ, așa că a putut merge acasă. După trei zile se simțea tot mai rău, așa că a mers de această dată la spitalul din Slatina. Aici, rezultatul a fost pozitiv. El a rămas internat, însă după trei zile a decedat.

Bărbatul avea și comorbidități, precum obezitate și afecțiuni la plămâni.

Medicii au recoltat probe de la bărbatul decedat și de la contacții acestuia. Cele două persoane care au intrat în contact cu bărbatul decedat au fost și ele confirmate astăzi cu coronavirus.

Total
0
Shares
Total
0
Share