Un centru de vaccinare şi 4 cabinete medicale, vizate de ancheta privind obţinerea unor certificate false de vaccinare - Focus Prima TV

Un centru de vaccinare şi 4 cabinete medicale, vizate de ancheta privind obţinerea unor certificate false de vaccinare

Un centru de vaccinare şi patru cabinete medicale individuale sunt vizate de ancheta privind obţinerea unor certificate false de vaccinare anti-COVID, printre persoanele implicate fiind şi personal medical din cadrul acestor entităţi, anunţă, miercuri, Poliţia Prahova.

Conform sursei citate, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, efectuează 17 percheziţii domiciliare în judeţ într-o cauză penală în care sunt efectuate cercetări în legătură modalitatea de eliberare a certificatelor de vaccinare anti-COVID.

Cercetările vizează fapte de luare de mită, dare de mită, trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, fals informatic şi uz de fals.

Anchetatorii vor pune în executare 35 de mandate de aducere emise pe numele suspecţilor.

La percheziţii participă poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova şi Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Prahova.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share