Un medic refuză pacienții care nu se vaccinează – Focus Prima TV

Un medic refuză pacienții care nu se vaccinează

Un medic de familie din România a anunțat că va elimina de pe lista lui de pacienți pe aceia care aleg să nu se vaccinează anti-covid. Cătălin Petrencic spune că nu vrea să mai colaboreze cu oamenii care nu au încredere în recomandările lui. În replică, reprezentanții asociațiilor de pacienți spun că este inacceptabilă decizia medicului și vor lua măsuri dacă nu se va răzgândi.

Anunț public de acum că toate persoanele înscrise la mine care refuză vaccinarea anti-Covid 19, vor fi scoase de pe lista mea de medic de familie. Este de neacceptat să contionui colaborarea cu pacienții care nu cred în recomandările pe care le fac. Acesta este anunțul medicului de familie care a atras atenția
opiniei publice în mediul online Reprezentanții asociațiilor de pacienți din România au anunțat că vor lua măsuri în cazul în care Cătălin PETRENCIC va refuza să mai trateze pacienții care nu se vor vaccina.

Mai ales că, așa cum au anunțat autoritățile din România, vaccinarea anti covid este voluntară.

Vineri va începe cea de-a doua etapă de imunziare în care vor intra persoanele cu boli grave, cei peste 65 de ani și lucrătorii din domeniile cheie.

Total
0
Shares
Total
0
Share