Un nou caz de abuz la Secția 16. Victima susține că a fost torturată de polițiști: „Eram încătușat și cu piciorul unui jandarm pe cap” – Focus Prima TV

Un nou caz de abuz la Secția 16. Victima susține că a fost torturată de polițiști: „Eram încătușat și cu piciorul unui jandarm pe cap”

Încep să apară noi victime ale liderului sindical din Poliție, arestat pentru tortură în cursul zilei de ieri după ce împreună cu alţi colegi ar fi agresat doi tineri care le-au atras atenţia oamenilor legii că nu purtau mască de protecţie. Un alt bărbat susţine că a fost îmbrâncit şi încătuşat ilegal de acelaşi agent într-un episod petrecut în 2019.

Bărbatul spune că a depus imediat plângere la parchetul Judecătoriei Sectorului 4, dar a primit abia luna aceasta citaţie să se prezinte la audieri în calitate de parte vătămată.

Întâmplarea ar fi avut loc în 2019, chiar pe o stradă lângă Secția 16, unde victima își parcase mașina pentru a intra într-un magazin alimentar, timp de câteva minute. După ce a părăsit magazinul, bărbatul susține că ar fi fost întâmpinat de mai mulți polițiști care cel mai probabil se întorceau de pe teren. 

„Domnul Șeicaru a coborât dintr-o mașină și m-a luat la înjurături că de ce pun mașina așa, în halul ăsta, că cine sunt eu, că sunt smecher ?! Eu am rămas surprins să fiu așa abordat de o haină a statului, de un om al legii. Nici nu am avut timp de reacție. I-am spus << Vă rog frumos să vă adresați cum trebuie>>. Dânsul iar <<Ce mă, ești smecher? Vorbești urât cu mine?>>.

Total
0
Shares
Total
0
Share