Un pensionar i-a oferit o ciocolată ministrului Muncii, drept mulţumire pentru că i-a ascultat ofurile legate de pensie – Focus Prima TV

Un pensionar i-a oferit o ciocolată ministrului Muncii, drept mulţumire pentru că i-a ascultat ofurile legate de pensie

Un pensionar de 77 de ani din Botoşani i-a oferit, vineri, o ciocolată ministrului Muncii, Raluca Turcan, în semn de mulţumire pentru că i-a ascultat toate nemulţumirile referitoare la calcularea pensiei şi chiar i-a promis că o să se implice în rezolvarea acestora.

Bărbatul a aşteptat-o pe Raluca Turcan în faţa Instituţiei Prefectului pentru a-i cere sprijinul în vederea recalculării indemnizaţiei sale de persoană cu handicap, scrie Agerpres.   Pensionarul vorbea cu ajutorul unui laringofon, dispozitiv medical utilizat de pacienţii care au avut operaţii de îndepărtare a corzilor vocale.   La finalul discuţiei, bătrânul a scos din buzunar o ciocolată şi i-a oferit-o Ralucăi Turcan. Surprinsă de gest, ministrul Muncii a vrut să îi înapoieze ciocolata, însă pensionarul a refuzat să o primească înapoi.   Ministrul Muncii a promis să se implice în rezolvarea problemei pensionarului din Botoşani şi a copiat toate documentele prezentate de bărbat. Bătrânul beneficiază de o pensie de stat de 1.900 de lei şi de o indemnizaţie de persoană cu handicap de 300 de lei.

Total
0
Shares
Total
0
Share