Un român de 28 de ani a condus o grupare care a traficat 36.000 de oameni. Cum acționa rețeaua care a câștigat 150 de milioane de euro - Focus Prima TV

Un român de 28 de ani a condus o grupare care a traficat 36.000 de oameni. Cum acționa rețeaua care a câștigat 150 de milioane de euro

O rețea de trafic de migranți coordonată de un român ar fi dus în vestul Europei, ilegal, peste 36.000 de sirieni, irakieni, indieni și alți străini. Gruparea din România era parte a unui lanț internațional de trafic, în care erau implicați ucraineni, turci, moldoveni și sârbi. Câștigurile obținute sunt uriașe – peste 150 de milioane de euro.

Un român în vârstă de 28 de ani a coordonat o grupare infracţională care a traficat peste 36.000 de migranţi. Ancheta a avut loc în colaborare cu autorităţile austriece, a anunţat, vineri, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei.

“Poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, împreună cu autorităţile austriece, au documentat şi finalizat activităţile derulate pentru destructurarea unei grupări de criminalitate organizată specializată în migraţia ilegală. Coordonatorul grupării este un român, în vârstă de 28 de ani, cunoscut cu antecedente penale“, se arată într-un comunicat al ITPF Sighetu Marmaţiei.

Total
0
Shares
Total
0
Share