Un val de frig loveşte România. Unde sunt aşteptate ninsori - Focus Prima TV

Un val de frig loveşte România. Unde sunt aşteptate ninsori

Un val de frig loveşte din nou România! Procesul de răcire se va resimţi mai întâi la temperaturile diurne, apoi şi la cele din cursul nopţilor, devenind mai frig decât în mod obişnuit. La munte sunt aşteptate ninsori.

Vineri şi sâmbătă (8 şi 9 octombrie) vremea va deveni deosebit de rece, aria precipitaţiilor se va extinde şi va cuprinde îndeosebi jumătatea de sud a ţării, iar la munte, în general la altitudini de peste 1500 m, vor fi precipitaţii mixteConform estimărilor meteorologilor, în jurul datei de 10 octombrie, maximele termice vor fi de 13…15 grade, iar minimele de 6…8 grade.  

Conform administraţiei Naţionle de Meteorologie(ANM), joi, răcirea vremii va continua şi se va resimţi mai ales la valorile termice din timpul zilei. Cerul va avea înnorări şi va ploua în vestul şi sud-vestul ţării şi izolat în rest, cu o probabilitate mai mare în sud-est. La altitudini mari vor mai fi posibile precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări în sudul Banatului şi pe crestele montane.   

Total
0
Shares
Total
0
Share