Şi-a recuperat din România motocicleta furată

Şi-a recuperat din România motocicleta furată

Aventură cu final fericit pentru un britanic. Rămas fără motocicletă, care i-a fost furată acum un an din garaj,
bărbatul a recuperat-o acum tocmai din… România. A găsit-o recent pe un site de vânzări de aici şi a anunţat poliţia britanică. Apoi a venit la noi în ţară şi a urmat traseul Bucureşti, Galaţi, Matca, localitatea unde se presupunea că ar fi motocicleta. Oamenii legii de acolo au localizat-o în doar 24 de ore.

Este deznodamantul fericit al unei povesti inceputa anul trecut in Anglia cand un britanic a constatat ca nu mai are in garaj mult iubita sa motocicleta. Omul a depus plangere la politistii britanici, dar credea ca nu o va mai revedea. Asta pana pe 9 octombrie cand printr-un grup al pasionatilor de motoare din tara sa a primit o alerta ca, pe un site de vânzări, este un anunţ in care se vindea o motocicletă identică cu cea care ii fusese furată. Anunţul era din Romania, din zona oraşului gălăţean Tecuci. Cu dovada plangerii depuse la politia britanica in mana, englezul a luat drumul Galatiului

Pe 17 noiembrie englezul a ajuns la Galati, la politia de acolo.

Acum, după ce britanicul a plecat fericit cu motocicleta, pe care nu credea ca o va mai recupera vreodată, politistii
galateni continua ancheta. Ei vor sa afle cine este persoana care a vandut-o, aceasta fiind, probabil, in legatura cu cei care i-au furat-o englezului din propriul garaj.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt